Production Coördinator Maternity

Ter vervanging van zwangerschapsverlof (september 2019 tot en met januari 2020)
32-40 uur per week, te Lelystad

De vacature

Ons hoofdkantoor, gevestigd in Lelystad, is dé hotspot van onze organisatie. Met ruim 100 enthousiaste collega’s werken we al sinds 1991 aan vooruitstrevende collecties die stijlbewuste moeders ondersteunen in “Their path to new life”. In deze groeiende organisatie staat ons sterke merkportfolio centraal. Wij bundelen de krachten door het delen van onze technologische kennis, weloverwogen keuzes in stijl en passie voor mode op het gebied van zwangerschapskleding, babykleding en kinderkleding. Met als doel een waardevolle relatie opbouwen met onze klant waarbij we haar zelfvertrouwen geven door zorg, comfort en kwaliteit te bieden tijdens haar zwangerschap en moederschap.  

In deze inspirerende organisatie ligt de focus op persoonlijke ontwikkeling, flexibiliteit en uitdaging. Niet alleen zodat jij het beste uit jezelf kunt halen, maar ook omdat wij ervan overtuigd zijn dat we op deze manier ook het beste kunnen bieden aan onze klant. Wil jij werken voor gave merken als Noppies, Supermom, Esprit for mums, Queen mum, Alvi en Imps&Elfs? Solliciteer dan nu en durf te laten zien wat jouw drijfveer is om je passie en expertise te delen met – wie weet wel – je toekomstige collega’s!

Wat wij aanbieden:

 • Een groeiende, jonge en dynamische omgeving waarin je op persoonlijk- en werkniveau  verder kan gaan ontwikkelen;
 • een marktconform salaris met secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Interesse?

  Wil jij ons komen versterken? Stuur dan zo snel mogelijk jouw motivatie met CV naar de afdeling HR, bij voorkeur per e-mail naar sollicitaties@nineandco.com.

  Heb je vragen? Wij beantwoorden deze graag.

  Task International B.V.
  Poseidonweg 17
  8239 DK Lelystad

  T: 0320 – 295600

  E: sollicitaties@nineandco.com

  Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

  Thank you for reading! We are looking forward to welcoming you into our team.

  en_USEnglish