Happy World

Voor geen enkele andere organisatie is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zo logisch als voor ons. Wij zijn de expert in maternity en kids kleding in Europa. Onze merken behoren tot de eerste en belangrijkste jaren voor (toekomstige) moeders en kinderen. Wij zijn er als zwangere vrouwen voor het eerst dromen over moeder worden en we zijn er als jonge jongens en meisjes voor het eerst op eigen kracht de wereld gaan verkennen. Dit maakt ons zoveel meer dan een fashion brand. Het stelt ons in staat onze toekomstige generaties vorm te geven: hun dromen, ideeën en de wereld waarin ze leven. Met onze filosofie, de verhalen die we vertellen en de keuzes die we maken hebben we direct invloed op de wereld waarin kinderen opgroeien. We voelen ons verantwoordelijk bij te dragen aan een positieve verandering in die wereld.

Het is onze missie een Happy World te creëren voor toekomstige generaties, en het moeders mogelijk maken dit samen met ons te doen.

Sustainability webinar

De afgelopen jaren hebben we onze duurzaamheidsstrategie geïmplementeerd binnen onze organisatie en supply chain. En met mooi resultaat. 
In dit webinar delen we onze visie, strategie, resultaten en onze duurzame doelen voor de komende jaren. 

Our impact in 2021

Wat kunnen wij als organisatie doen om deze zo gezond mogelijk te houden voor iedere mum (to-be) en haar kindje? Bij NINE&Co. hebben we met elkaar een aantal doelen gesteld om zo op onze manier een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Een duurzame keten

We willen bijdragen aan een gezonde wereld. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan ontwerp, maar ook aan een zo duurzaam mogelijk productieproces, goede werkomstandigheden in onze keten en positieve relaties met onze producenten. Daarnaast kijken we naar de materialen van onze items en de impact ervan op het milieu en de consument.

Het beschermen van nieuw leven

We zijn er op de belangrijkste momenten in het leven van een moeder en haar (toekomstige) kindje. Deze positie zorgt ervoor dat we kunnen bijdragen aan het vormgeven van de generaties van de toekomst. Benieuwd hoe we onderzoeken wat kindjes en hun ouders het allermeeste nodig hebben? We zijn er om een veilige en gezonde start te faciliteren. 

Circulaire mode

We willen de Happy World die we samen bouwen, ook behouden voor toekomstige generaties. Daarom streven we ernaar onze aarde te beschermen door duurzaamheid en circulariteit in onze gehele bedrijfsvoering naar een hoger niveau te brengen. We investeren in een circulaire economie waarin natuurlijke hulpbronnen op een slimme manier worden gebruikt en hergebruikt.

MVO op het kantoor

Een Happy World begint bij jezelf. We investeren als organisatie in onze medewerkers en investeren in partnerschappen die ons helpen te bouwen aan een duurzame mode-industrie. We zijn onder andere aangesloten bij MVO Nederland en het Convenant Duurzame Kleding en Textiel.

Wat kun jij doen?

Wat kan jij doen om bij te dragen aan een Happy World? Wij kunnen jouw hulp goed gebruiken! We hebben een aantal tips om jouw impact te verkleinen en de levensduur van jouw favoriete fashion items te verlengen.

Our brands

Wat betekent een Happy World voor onze merken?

Noppies

Super Mom

ALVI

nl_NLDutch