Happy World

Voor geen enkele organisatie is maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid zo logisch als voor ons. Onze merken spelen namelijk een grote rol tijdens de eerste en belangrijkste jaren van (toekomstige) moeders en kids. Daarom voelen we ons verantwoordelijk om bij te dragen aan een positieve verandering in de wereld. En dat maakt ons zoveel meer dan een standaard fashion brand.

5 years of impact​

Hoe ziet de wereld er over 5 jaar uit en wat kunnen wij als organisatie doen om deze zo gezond mogelijk te houden voor iedere mum (to-be) en haar kindje? Bij NINE&Co. hebben we met elkaar een aantal doelen gesteld om zo op onze manier een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor mens en milieu.

Een duurzame keten

Een gezonde wereld voor iedere mum (to be) en haar kindje dat is waar we graag ons best voor doen. Daarom besteden we niet alleen aandacht aan een ontwerp, maar streven we ook naar een zo duurzaam mogelijk productieproces.

Het beschermen van nieuw leven

We zijn er op de belangrijkste momenten in het leven van een moeder en haar (toekomstige) kindje. Deze positie zorgt ervoor dat we ook kunnen bijdragen aan het vormgeven van de generaties van de toekomst. Benieuwd hoe we dat doen?

Circulaire mode

We care about our planet! Om bij te dragen aan de transitie naar een duurzame wereld, willen we investeren in een circulaire economie waarin natuurlijke hulpbronnen op een slimme manier worden gebruikt en hergebruikt.

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Wij geloven dat een Happy World begint bij jezelf. Daarom investeren we als organisatie in onze medewerkers en zijn we aangesloten bij MVO Nederland: een organisatie die zich bezighoudt met maatschappelijk ondernemen.

Wat kun jij doen?

Je hebt er misschien nooit bij stilgestaan, maar de manier waarop jij je was doet, is bijvoorbeeld al van invloed op het milieu. Maar ook de merken waar je voor kiest. Gelukkig zijn er een hoop manieren waarop ook jij het verschil kunt maken!

Our brands

Wat betekent een Happy World voor onze merken?

Noppies

Queen Mum

IMPS&ELFS