Our Family

Welkom bij ons familie van merken. Net zoals een (h)echte familie werken we sámen, we spelen samen, we dromen samen, we lachen samen en zorgen voor elkaar, onze planeet en onze toekomst. Dan zijn we op ons best. NINE&Co. is het moederbedrijf van 6 merken: Noppies, Supermom, Queen Mum, Esprit for mums Imps&Elfs en Alvi. Al deze individuele merken hebben één ding gemeen, ze zijn expert op het gebied van zwangerschap, baby’s en kinderen tot zes jaar oud.

Noppies Maternity

Noppies helpt haar – de moderne moeder – om zich zelfverzekerd te voelen tijdens de zwangerschap en tijdens alles wat ze meemaakt gedurende de eerste jaren met haar kindje. We doen dit door stijl, aandacht en functie toe te voegen aan onze collecties. Zodat iedere new mum kan genieten van deze bijzondere periode in haar leven. 

Supermom

Supermom biedt gedurfde mode voor moms to-be. We combineren fashion-forward zwart met de trendkleuren van het seizoen. Vaak gecombineerd met luide, grafische of statement prints. Als het om stoffen gaat dan is the sky the limit: wij (en alle Supermoms) houden van fluweel, glanzende materialen, kant en bont. Eindelijk – een goede mix van fashion statements zodat ze zich ook tijdens haar zwangerschap van haar zelfverzekerde kant kan laten zien. Comfortabele maar mooi aangesloten shapes want heel eerlijk: een Supermom loves to show her bump!

Esprit for mums

Esprit for mums brengt kleur in de wereld om op een onverwachte manier new mums (to-be) te inspireren. We hebben een passie voor gedurfd design. Een speelse houding tegenover de manier waarop wij onze steentje bijdrage aan een fijne wereld waarin onze kinderen opgroeien. We laten new mums zichzelf zijn, we staan open voor nieuwe ideeën, nieuwe inzichten en nieuwe creativiteit. Dat is ons gevoel van optimisme, hoop en vreugde in het leven. De alledaagse momenten – dat is waar het om draait. We willen haar verrassen met het beste, zodat ze ons niet zal vergeten hoe wij haar tijdens deze bijzondere periode hebben laten voelen. Esprit for mums staat voor een goede prijs-kwaliteitsverhouding, innovatieve functionaliteiten, gedurfde designs en positieve kleuren. Zodat iedere mum to be zich goed kan voelen – elke dag weer!

 

Noppies Baby & Toddler

Onze relatie met de mums to-be eindigt niet bij zwangerschap; in plaats daarvan blijven we haar begeleiden bij het ontdekken van het moederschap en het gezinsleven.

Met een collectie bestaande uit kleding- en lifestyleartikelen voor baby’s en jonge kinderen. Uiteraard van kwaliteit en met het comfort zoals ze dat van het merk Noppies gewend is.

Alvi

Een gezonde en veilige slaapomgeving voor baby’s dat is waar ALVI voor staat. Al meer dan 50 jaar zetten we ons in om producten te ontwikkelen die net een stapje verder gaan dan alleen comfort. Veilig slapen dat is waar het om draait. Met onze kernproducten als basis, ventilerende matrassen en slaapzakken speciaal ontworpen om wiegendood te verkomen, hebben we inmiddels een breed assortiment aan gecertificeerde producten die staan voor veiligheid en comfort. Bij de keuze van onze materialen letten we niet alleen op de hoogste kwaliteit maar besteden we ook aandacht aan een zo duurzaam mogelijk productieproces. Zo kunnen de allerkleinsten en hun ouders optimaal genieten van een fijne en goede nachtrust.

Our brands

Noppies Maternity

Stylish, Caring, Comfort

Supermom

Daring fashion for moms 2 be

Esprit for mums

Effortless style authenticity and easy-going living

Alvi

The best possible sleeping environment for your baby

Werken bij NINE&Co

nl_NLDutch